Set Regis Stone Duo Set tigai cu efect de piatra incinsa 24 cm si grill


Gateste ca un maestru bucatar cu tigaile antiaderente Regis Stone!Invelisul special, antiaderent, cu efect de piatra incinsa, nu lasa alimentele sa se lipeasca si le ajuta sa-si pastreze proprietatile si calitatile nutritive. Grosimea lor de 4 mm face ca tigaile Regis Stone sa fie mult mai rezistente la zgarieturi si mai durabile.Baza, realizata din otel inoxidabil, asigura distribuirea eficienta si uniforma a caldurii pe toata suprafata tigailor. Astfel mancarea se gateste perfect, fara sa se arda, iar curatarea lor se face cu foarte mare usurinta.Carcasa, realizata din aluminiu forjat, asigura o conductibilitate termica excelenta si garanteaza rezistenta si durabilitatea tigailor Regis Stone.Tigaia cu diametrul de 24 cm este potrivita in orice bucatarie. In ea poti gati carne, legume, omleta sau chiar clatite.
Grill-ul Regis Stone, cu diagonala de 28 cm si striatiile specifice, este special conceput pentru a putea gati fripturi suculente si legume, intr-un stil sanatos.
Cu Regis Stone Griddle Pan nu depinzi de vreme pentru a avea pe masa mancaruri la fel de gustoase ca cele pregatite pe gratarul de afara.
Tigaile Regis Stone pot fi folosite pe plite cu gaz, cu inductie, electrice si ceramice.
E timpul sa nu mai gatesti cu mult ulei! Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale!
Cu Regis Stone gatesti sanatos, gustos si fara grasimi.

Pret :199lei 




No comments:

Post a Comment